k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Search

  Sproščanje z glino

  Foto: Martin Vogrič Dežman

  SPROŠČANJE Z GLINO
  45 €

  Kdaj: Trenutno ni razpisanih terminov
  Kje: Fina glina studio, Pod ostrim vrhom 40, Trbovlje
  Prijava: info@finaglina.com

   

  Delo z glino je eden izmed najbolj priljubljenih načinov sproščanja ter ustvarjanja. Gnetenje kepice v roki ni namenjeno le oblikovanju in igri. V svetu je glina namreč priznano terapevtsko orodje, s katerim preprosto odpravljamo psihološke, govorne in telesne blokade. Omogoča nam, da se izražamo naravno in pristno.

  Je naravni material, zato ob dotiku z njo občutimo povezanost z naravo in prizemljitev. Je izjemno sredstvo za sproščanje in pomirjanje. Spodbuja neverbalno komuniciranje, izražanje čustev in občutij, s čimer zmanjšamo stres, ki je v današnjem času vsakodnevno prisoten.

   

  KAJ PRIČAKOVATI
  Za udeležbo delavnice predznanje ni pomembno. Naučili se bomo ročne tehnike oblikovanja gline, ki omogoča pristen stik dlani z materialom.

  Vsak posameznik bo lahko užival v gnetenju in stiskanju gline med prsti, izkusil tovrstno sprostitev ter stkal posebne vezi z glino; se prepustil harmoniji njenih zemeljskih vibracij in pozitivnih učinkov. Končani izdelki bodo samo enkrat žgani.

  Med delom bo poskrbljeno za dobro glasbo, domače vzdušje, čaj ter prigrizke.
  Za prijetno delovanje studia pa si po koncu delavnice vzamemo deset minut časa, za čiščenje orodja ter vrnitev studia v prvotno stanje.

  PREVZEM
  Izdelki so običajno končani v roku največ štirih tednov. Ko so pripravljeni za prevzem vas o tem obvestimo po elektronski pošti. Prevzamete jih lahko v našem studiu ali vam jih po dogovoru pošljemo po pošti (na vaše stroške).

  Ko prejmete obvestilo, imate štiri tedne časa za prevzem.
  Zaradi omejenih možnosti skladiščenja žal ne moremo dlje časa hraniti vaših izdelkov.

  ODPOVEDNI ROK
  Če prekličete prijavo na delavnico, zahtevamo obvestilo vsaj en teden pred datumom pričetka delavnice. Če želite svojo rezervacijo premakniti na drug datum, je to mogoče storiti le enkrat.

  DELAVNICA VKLJUČUJE
  Uporabo studia, materialov, orodja ter pripomočkov. Cena vključuje tudi eno visokotemperaturno žganje.

  S seboj prinesi le udobna oblačila, primerna za »umazano« delo ter dobro voljo.

  You don't have permission to register
  X