k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Search

  Tečaj vrtenja gline

  TEČAJ VRTENJA GLINE NA VRETENU
  240 €

  Kdaj: Po dogovoru – 5 x 2 uri – Trenutno ni prostih terminov
  Kje: Fina glina studio, Pod ostrim vrhom 40, Trbovlje
  Prijava: info@finaglina.com

  Oblikovanje gline na vretenu ima poseben čar. Zen ter harmonija ustvarita prav posebno doživetje.

  KAJ PRIČAKOVATI
  Tečaj oblikovanja gline na vretenu poteka individualno. Poteka v več terminih, saj zajema uvod, razlago osnov vrtenja, predstavitev materiala, demonstriranje osnov oblikovanja ter pomoč in podporo med delom ter učenjem. Tečajnik v tem času razvije svoj pristop in način komuniciranja z vretenom. V zadnjih sklopih se demonstrira tudi struženje in glaziranje objektov.

  Med delom bo poskrbljeno za dobro glasbo, domače vzdušje, čaj ter prigrizke. Za prijetno delovanje studia pa si po koncu delavnice vzamemo deset minut časa, za čiščenje orodja ter vrnitev studia v prvotno stanje.

  Delavnica vključuje uporabo studia, materialov, orodja in pripomočkov, žganje na visoki temperaturi in glaziranje. S seboj prinesi le udobna oblačila, primerna za »umazano« delo ter dobro voljo.

  PREVZEM
  Izdelki so običajno končani v roku največ štirih tednov. Ko so pripravljeni za prevzem vas o tem obvestimo po elektronski pošti. Prevzamete jih lahko v našem studiu ali vam jih po dogovoru pošljemo po pošti (na vaše stroške). Ko prejmete obvestilo, imate štiri tedne časa za prevzem. Zaradi omejenih možnosti skladiščenja žal ne moremo dlje časa hraniti vaših izdelkov.

  ODPOVEDNI ROK
  Če prekličete prijavo na delavnico, zahtevamo obvestilo vsaj en teden pred datumom pričetka delavnice. Če želite svojo rezervacijo premakniti na drug datum, je to mogoče storiti le enkrat.

  Foto: Aljoša Gračner

  You don't have permission to register
  X